ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

Loading Events

ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ 

Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι και την παρουσίαση των ηρώων του ΠΙΚ-ΝΙΚ έχουν την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν, να εξερευνήσουν και να εκπαιδευτούν στον κύκλο των συναισθημάτων και άλλων δεξιοτήτων που έχουν κατά βάση την Ψυχική Ανθεκτικότητα.

Οι ήρωες του ΠΙΚ-ΝΙΚ έχουν φτιαχτεί από τις ψυχολόγους που δημιούργησαν το πρόγραμμα και σε κάθε συνεδρία αναδύεται μια καινούργια μοναδική ιστορία. Μέσα από την κάθε ιστορία τα παιδιά εντοπίζουν τα συναισθήματα των ηρώων, τις σκέψεις τους αλλά και τις συμπεριφορές τους. Μερικές φορές πίσω από τα συναισθήματα κρύβεται μία ανάγκη. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπαίνουν στην διαδικασία να την ψάξουν και έπειτα να συνδέσουν αυτή την ανάγκη με δικές τους προσωπικές εμπειρίες. Με αφορμή την ιστορία ξεκινούν παιχνιδιάρικες δραστηριότητες με σκοπό τα παιδιά να κοινωνικοποιηθούν, να εκφραστούν, να διεκδικήσουν με καλοσύνη και σεβασμό, να διατηρήσουν τους κανόνες της ομάδας και φυσικά… να διασκεδάσουν στην ομάδα.

Πρόγραμμα:

29/09/21-15/12/21

A ΟΜΑΔΑ: 15:00 ΗΛΙΚΙΕΣ 6-7,5

Β ΟΜΑΔΑ: 16:00 ΗΛΙΚΙΕΣ 8-9,5

Γ ΟΜΑΔΑ: 17:00 ΗΛΙΚΙΕΣ 10-12

Κόστος:

Οι γονείς αν θέλουν να παρακολουθήσουν αποσπασματικές συνεδρίες (on-off sessions) μπορούν να πληρώνουν 25 ευρώ την κάθε συνάντηση εφόσον έχουν ενημερώσει την γραμματεία. Όσοι γονείς λάβουν μέρος σε όλο το πρόγραμμα η τιμή είναι 240 ευρώ και μπορούν να πληρώσουν σε 2 δόσεις.

resilientlives.med@gmail.com  / 22275700

Go to Top